29 September 2011

8 fears


My 8 fears:

  1. Cats!
  2. Cats!
  3. Cats!
  4. Cats!
  5. Cats!
  6. Cats!
  7. Cats!
  8. Cats!




28 September 2011

7 wants

Currently;

  1. I want to eat because I am starving!
  2. I want to buy a house.
  3. I want to buy a blouse.
  4. I want to go for a holiday.
  5. I want to have my own family.
  6. I want a baby. My own baby.
  7. I want to eat! Hungry!



27 September 2011

023456



Di-screenshot-kan pada jam 6.07PM tarikh 27hb September 2011. See, another 100,000 je nak jadi 123456 hahahaha Pastu boleh dapat HADIAH dari saya. ;)








p/s: happy birthday to my soulmate, Gula2Hati! kita date malam ni k, sayang. mmmuaahhh!



6 places you want to go

6 places that I wanted to go:










19 September 2011

5 foods

My 5 most favorite foods. Well, saya bukan lah seorang yang ada makanan kegemaran dan sewaktu dengannya. Saya akan makan apa saja yang sedap di tekak hahaha Selalunya saya akan stick pada makanan yang sedap tu lamaaaaa gila sampai saya dah bosan. Saya boleh makan makanan tu hari-hari. :P

So, tak ada 5 makanan paling saya suka ke atau 5 makanan paling saya tak suka. Sekian terima kasih hehehe



p/s: bosan.

15 September 2011

4 books

This is such a pathetic thing you ever read I think. :P I don't read books or book. I just, don't like reading but I know, its not good for me. Well, will try to read a book later hehehe

"You are what you read." - anonymous



14 September 2011

3 films

My most most most favorite films:









13 September 2011

2 songs

My current 2 favorite songs:






Enjoy!