16 January 2011

Anybody

Saya malas nak layan orang yang busy body lagi. Kerana si busy body ni, saya kena private kan blog. Sangat tak relevan. Dah la kat Facebook saya kena blocked mereka-mereka ni, tak mungkin blog pun saya nak block. Cukup lah untuk sementara. Kalau masih nak busy body, sila kan. Pergi heboh cerita pasal saya, jaja mulut anda pada orang lain, dan burukkanlah nama saya, serta jangan lupa tambahkan dosa anda. Terima kasih. :)

So, saya dah released blog ni to ANYBODY!





Argh, saya ada 1 topik yang saya nak tulis kat sini. Lama saya simpan. Nanti saya post. ;)




03 January 2011

2011



Selamat Tahun Baru.