28 November 2010

Dua minggu lama-nya.


Hai blog! hehe Sorry 2 minggu tak berusik blog ni. Rambut pun dah panjang balik hahaha Ok tak panjang mana pun tapi tumbuh la balik 3-4cm hehehe Kenapa tak post apa-apa??? Sebab SIBUK yang amat sejak kebelakangan ni. Sibuk dengan kerja lah punca utama. Benda lain terpaksa ketepikan. Sampai Gula2Hati pun hangin jek saya asyik fikir pasal kerja. Sorry si pemanis hati hehehe

Niat nak taip-taip kat sini memang dah tersemat sejak seminggu lepas. Ada macam-macam idea nak taip tapi bila dah depan laptop je, terfokus kat benda lain, seperti, bukan kerja pejabat. Leka buat benda lain, blog terabaikan hahaha (apahal ayat macam ni punya puitis? :P)

Cukuplah sekadar memaklumkan sepanjang November lepas banyak sangat benda jadi. Disebabkan benda tu semua TAK BEST, so saya tak ada lah nak cerita. Tapi tapi tapi, kita tunggu bulan December ni, ada cerita best yang nak kongsi hehehe Sangat teruja pasal ni. :D

Sementara nak tunggu apa cerita di bulan 12, jom lah rajinkan diri anda lawat blog Lembayung Senja Photography
untuk tengok LATEST PROMOTION untuk hujung tahun 2010 ni!




13 November 2010

Kerat 4 inci.




Saya telah mengerat err... bukan saya tapi tukang kerat rambut telah mengerat rambut saya lebih kurang dalam 3 atau 4 inci pada hari ni. Ini adalah kerana tahap kerimasan berambut panjang adalah sangat maksimum dan tak dapat dibendung lagi. Maka, kini saya telah berwajah baru!

:D




p/s: dengan harapan kelihatan muda remaja. hahahahaahaa



11 November 2010

Cik Salmah.





Sama kan????

;P