27 September 2010

Blow the candles out!



Last night birthday surprise.










p/s: you are so chomel, sayang. hikhik


27092010



Guess what!
It’s your birthday today!
So what I have to say?
Is happy happy birthday!

I hope I can make your dreams come true!
But. Part of me says I already do.
My dreams have come true
That dream is filled with you
Filled with love and happiness
But, mostly you!

What can I say
I love you
Knowing you love me too
I try to find the courage to say I love you.
Yet it seems, when I’m near you.

When I’m near you,
I seem to not know what to say.
It’s overwhelming. Knowing that you're mine
All mine. Not another girl can have you.

You’re the only one I need
When I dream I dream of you
Dreaming someday I’ll be with you
Now that I have you.
All I can dream is?
Dream you will be mine forever.

All I can say is I love you!!!
I love you!!








p/s: I love you, sayang. hope that our dreams will be come true. InsyaAllah. amin. :)




13 September 2010

Biru.




Sungguh hanyalah dirimu yang aku cintai.










p/s: Syawal 1431




08 September 2010

Setengah tahun =


bulan






p/s: I love you.



07 September 2010

Apa yang paling saya suka Aidilfitri tahun 2010?





Raya sedondon dengan Gula2Hati!


;D






p/s: 1st time update dari office. heeee. btw, esok dah setengah tahun 'mencari cinta' dengan Gula2Hati. I love you, sayang. :)


01 September 2010

1st September 2010


"Saye harap, 1st Sept 2010, saye boleh type cerita yang HAPPY kat sini, bukan lagi pasal N. Insyaallah."

Line yang saya copy-paste dari post 1st September 2008 yang ditulis pada 1st September 2009. Kalau rajin, baca la balik post tu hahaha

Anyway, cerita pendek dari saya untuk post 1st September 2010, saya sangat HAPPY sampai saya dah berisi a.k.a GEMUK hahaha Saya sangat BAHAGIA dengan apa yang saya ada sekarang even saya tak dapat semua tapi saya bersyukur dengan pemberian Allah pada saya kali ni. Walaupun ada dugaan dari pihak lain, tapi saya berjanji untuk tempuhinya.

Dan yang pasti, cerita lepas ni semua pasal H sahaja! hehehe

Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri yang bakal tiba!

:D