29 July 2009

From IKEA to Genting.


Adakah kami berbasikal dari IKEA ke puncak Genting Highlands sempena campaign against H1N1??? Mungkin akan ade banyak kematian yang bukan disebabkan penyakit itu tapi disebabkan kepenatan yang amat dahsyat hehehe Sekarang asik cite pasal H1N1 aje yek.

Tak mungkin perkara tu berlaku kan. Actually, its about 2 cerita yang dah berlaku lebih kurang 2 minggu yang lalu. Hanya sekarang mampu untuk saye menaip2 pasal 2 cerita itu. Kedua2nya ade kaitan walaupun IKEA di Mutiara Damansara dan Genting Highlands pulak di Pahang.

Empat hari sebelum perginya ke Genting, saye, Sheila and Sab sudah pun pergi ke IKEA utk membeli-belah bersempena Multimedian Class Trip. Mungkin ade yang masih ingat atau tahu yang saye planned nak buat class trip. Kalau xde takpe. Sebenarnye saye dan sidekicks saye planned class trip ni. Planned since March aritu. Lama bukan??? Ye, bukan mudah untuk menganjurkan trip yang melibatkan 40 orang. Harus rancang awal2. Alhamdulillah semua berjalan seperti yang dirancang. Maka, Genting Highlands menjadi venue.

Pagi2 kami telah menuju ke KLSentral untuk beli tickets. Naik Komuter la ye. Tiada kenderaan persendirian. Kenderaan awam saje hehehe Beli tickets pegi Genting sampai cecah RM1000 OK hahaha Then, menuju ke IKEA untuk beli souvenirs pulak. Sebelum shopping, haruslah pegi makan dlu. Kebetulan kami bawak Sab si Sabahan. Kira tourist la die tu hehehe Dan pemakanan kami adelah seperti berikut :


Ade lagi Chicken Wings tapi malas nak letak gambar hehehe Dan seperti yang kelihatan Swedish Meatballs(yang takkan dilupakan) juge Choc Daim Cake. YUUMMMM! Dan saye sedang membancuh gula ke dalam Cappucino. Ntah bape cawan ntah saye minum aritu. Nasib tak mabuk hahaha


Itu dia Sheila sedang menikmati Chicken Wings nye. Sedap bukan??? hehehe Dan yang PALING SYOKNYE, saye jumpa VINCE yang merupakan Juara AF1 yang saye GILA kan sangat dlu hahaha Tiada gambar proper ngan Vince tapi ade la 1 gambar yang sempat Sab snap. Tapi taknak letak kat cni hahaha

Perut dah kenyang, masa untuk cari barang lah kan. Pusing 1 IKEA dan sempat lagi amik2 gambar hahaha Layankan aje ye.


Sab si tourist hehehe Dah dapat souvenirs then ajak Sab pegi The Curve pulak. Pusing2 lagi dan shopping2 utk diri sendiri. Ye! Saye membeli-belah baju2 dan kasut. Sangat seronok shopping! Hilang semua masalah. Duit jugak hahaha Pastu pegi IKEA semula pekena HOTDOGS YUMMM sebelum pulang ke jalan benar hahaha

Persiapan untuk class trip tiada masalah pun. Semua berjalan lancar. Sampailah dihari kejadian iaitu 18th July 2009, Saturday. Seawal 6.30AM saye dah SMS and call all the attendees. Takut diorang terbabas. Yang BEST nye, semua bangun awal! Bagus2! Boleh buat lagi pasni hahaha Tidak!!! hehehe We all took UPM Komuter Bus from hostel seawal 8AM. Sampai Station Komuter Serdang around 8.20AM. Then naik tren 8.30AM. Sampai KLSentral 9AM. Lucky amik ticket 10AM. Kalau tak, terlepas.

Sampai Genting around 11.30AM cmtu. Sampai2 je terus mereka2 pergi bermain2. Saye jugak hahaha Naik 2 rides je. Takut wooo! Pastu 2PM lunch at PIZZA HUT. Makan makan makan dan makan sampai bill adelah RM620 untuk 24pax. Banyak bukan kami makan??? Yang bestnye tak sampai pun yang kami expect! Siap ade duit lebih lagi. Pastu sambung main2 lagi. Saye ngan Sheila tak main dah tapi JAGA BAG budak2 yang gi main. Sabar jelah. Tapi best sebab leh main ngan DSLR diorang hahaha

Selesai main2 semua dalam 6.30PM. Kena la balik, bus pukul 7PM. Lambat tinggal hahaha Sampai KLSentral 8PM, terus beli ticket komuter balik Serdang. Boleh pulak ade friendly match Malaysia dengan M.U on the same day, memang raaaaammmaaaaaiiii lah orang kan. Komuter kalau tak DELAYED tak sah. Maka, delayed 30minutes. Betul2 sampai hostel pukul 10.30AM. PENATTTTTT! Dalam bus kat Genting lagi saye dah FLAT abis! Tak larat! Tapi ENJOYED!!!! Lebih gembira tengok semua attendees HAPPYYYY!!! Mission accomplished! hehehe


Nak tengok gambar lagi??? Sila click sini ARCHIVE 1, ARCHIVE 2 dan ARCHIVE 3 tak siap lagi. Duit balance pun banyak lagi. Dan untuk adil kepada semua, kami planned nak buat RETREAT makan KFC ramai2! Dan mereka setuju hehehe Malangnye, cuti dicepatkan. So, terpaksa postponed ke tarikh yang lain. Xpe, before puasa kita makan KFC ok! hehehe

Dan itu lah die aktiviti saye last 2 weeks. Sangat SERONOK! Tujuan class trip ini adalah kerana kami semua si Multimedian dah final year. So, nak jadikan kenangan bersama2 sebelum abis blaja. Alhamdulillah semuanye berjalan lancar, semua dengar kata hehehe Dan tak ada ape2 yang tak baik jadi. Thanks to all Multimedian too!!!

:D





Alamak! Terlupa lak, saye jumpa Ana time kat Genting tu! Haish. Lupa sorry2 hehehe Ana adelah kawan .. kawan BLOGGER saye hehehe


Siap bergambar lagi ngan Ana tapi kat atas tu print screen kat blog Ana, siap letak lagi Ana kat blog die. Terharu! Gambar kat camera saye tak dapat lagi.

Ok, thats all!

;)



28 July 2009

Kini giliran kami.


Sebelum ni saye dah dengar UITM kampus sana tutup, kampus sini tutup due to H1N1. Pelik jugak, nape UPM takde pun. Maybe sebab we all ni sihat2 belaka hehehe So, kepada mereka yang ada kat UITM tu best la kan cuti. Kite kat UPM ni dok diam2 kat kampus, BELAJAR!(dalam hati jeles jugak hehehe)

Pastu dengar lagi, POLITEKNIK sana tutup, politeknik sini tutup. Uih! Serious jugak ye. Dan paling dekat dengan UPM, UPNM pulak tutup. UPNM itu bukan kembar UPM ye. UPNM tu Universiti PERTAHANAN Nasional Malaysia yang dok kat Tasik Selatan je. Dekat dah tu ngan UPM. Risau jugak. Dah la UPM BELAMBAK FOREIGNERS. Tak pape ke kiteorang kat UPM ni??? Tapi masih buat taktau jelah. Lebih2 lagi TEST1 dah nak dekat dah. Assignments pun patutnye dah kena start buat(tapi tak buat pun lagi hikhikhik).

Then, tadi seperti biase saye memang takde klas tiap hari SELASA so bangun agak lewat la hahaha Kata berkobar2 study utk Test1 nanti kan hehehe Roomate saye pegi kelas macam biase. Tapi hari ni macam pelik sket SEBAB bunyi ambulance banyak kali sgt tadi. Dah la blok hostel saye sebelah dengan Pusat Kesihatan UPM, memang leh dengar dengan jelas. Tapi xde lah fikir pape.

Pastu dah freshen up, bukak Facebook, terbaca kat status one of my friend tulis maybe UPM tutup due to H1N1. Hah!!! Terkejut lah kan. Sebab takde plak dengar orang2 kat UPM ni sakit teruk. Demam tu ade la tapi tak sangka seteruk itu. Dapat tau lagi hostel belah depan dah kena kuarantin 1 blok since semalam! Oh itu memang saye tak tahu menahu langsung. Kira kritikal la tu kan. Dgr pulak student kat hostel saye 15orang suspek H1N1. Hah, sudah!!! Lagi la taktau.

Announcements kat hostel tak putus2 asik ding dong ding dong aje start 1.30PM sampailah 4.30PM. Saye pun start SMS roomate, kwn2 rapat. Lebih risau, Sheila pulak memang demam semalam. Terus tanye condition die. Alhamdulillah die ok. Harap Sheila cepat sembuh. Amin. Pastu baru call parents btau pasal kuarantin ni.

Dah kemas2 barang, parents saye sampai dalam 5PM camtu. Kuar je dari hostel, amikkk! Orang punye lah ramai. Kelam kabut je tengok diorang nak balik. Maybe 1st year student yang kelam kabut nak balik kot. Diorang takut rasanye. Kat Pusat Kesihatan tu pun ramai orang pegi amik MASK kot. Suke hati korang lah.

Memang la best cuti seminggu tak payah pegi class kan TAPI cuti ni adelah cuti MID SEMESTER yang patutnye 17hb-23hb Ogos nanti iaitu dimana kite semua leh sambut puasa kat rumah, telah DICEPATKAN ke 29hb-4hb Ogos. Sangat tak best kan. Jawabnye takleh la nak puasa 1st day kat rumah, puasa aje kat kampus. Tapi ape leh buat, demi kesihatan bersama, akur jelah. Bukan itu aje, bukan cuti untuk bersenang lenang ye, cuti yang harus mentelaah pelajaran sebab abis cuti nanti dah mula TEST1. Maka, belajar lah kite semua warga UPM. Jangan lupa siapkan assignments juge ye hahaha

Dan saye amat bersyukur, plan class trip Multimedia dah lepas dengan jayanya! Kalau tak satu hal jugak nak postpone. Alhamdulillah. Cuma RETREAT aje tak sempat buat lagi. Insyaallah lepas cuti H1N1 ni okay kawan2! Take care everyone. Oh ye, saye pelik, nape UNIVERSITI and INSTITUT aje yang ade kuarantin2 ni semua. What about OFFICES semua??? Hmm... Pape pun, TAKE CARE OKAY!

:)


27 July 2009

Did you know, Aida?


Whatever you give to life,
Its give you back.
Do not hate anybody.
The hatred which comes out from you,
Will someday comeback to you.
Love others.
And love will comeback to you.



:)


26 July 2009

To Encik B,



Thanks for yesterday!
I had a great time with you.





Hope there will be next time.

hiks!




21 July 2009

Buruk bukan?


Saye takde klas arini dan saye berada dirumah sekarang. Maybe saye akan berada dirumah sampai weekend dan tak tdo UPM lgsg. Hanya akan pulang Ahad nanti saje. Sebab saye sangat takde mood nak dok UPM. So, saye pegi kelas dari rumah saje.

Maka, bila takde kelas maknanye boleh jalan2 bukan? Ye! Tepat skali. Saye pegi amik IC baru saye! Lepas lunch hour pegi Pejabat Pendaftaran Kota Damansara. Hasil??? Err...








Buruk bukan??? Sila jangan tengok lama2. Tapi better la dari yang sebelum ni sebab yang sebelum ni muka MASAM then LAGI buruk hahaha What ever it is, itu adalah IC saye jugak! hahaha

Amik kejap saje. Kalau lama jugak taktau lah kan. Then, parents saye ajak pegi TESCO beli grocery. Saye suke saye sukeee!!! Sebab leh ajak gi IKEA!!! Saye mengidam CAPPUCINO IKEA. Lepas beli barang, terus menuju ke IKEA. Order Swedish meatballs, Cheese cake and of coz Cappucino. HEAVENNNN!!!

Oh ye, mama saye ajak saye baking arini! Itu yang buat saye lagi happy. Tapi bukan baking cake, baked kuih melayu TRADISIONAL iaitu Kuih BINGKA AMBON. Kuih ni saye jadi addicted since makan kat Bandung aritu.


Sampai 2 kali pegi beli kuih ni kat KARTIKA SARI. Memang MARVELOUS! Tu yang buat tu tadi.

Saye nak share gambar2 yang telah di ambil oleh saye tadi dengan anda semua ok! Sila jangan terliur hehehe


Adunan yeast, air sejuk and tepung gandum. Sampai jadi dough camtu ye. Pastu biarkan selama 1 jam sampai die naik camni,


Bila dah kembang camtu, biarkan jap. Then, amik gula, telur and esen ros kacau sampai sebati camni,


Pastu, masuk tepung ubi kayu ye bukan ubi kentang hehehe Kacau sampai lah sebati. Then masukkan dough yang dah kembang tadi, kacau lagi. Masuk melted butter, last skali masuk santan. Kacau kacau. Sila rujuk gambarajah dibawah utk pemahaman sendiri.


Bile dah siap tu, sila biarkan selama 2 jam pulak. Kasi die kembang lagi. Sila rujuk gambar2 dibawah utk perubahan pengembangannye ok.


Pastu ape lagi, bakar lah! hehehe Bakar sampai die masak ye. Kebiasaannye lah kan. Mane ade orang makan kuih tak masak hehehe Hasil???








Warnanye agak pucat kerana lupe nak letak esen kuning hahaha tapi ok je pun. Yang penting rasa sama! Sila jangan terliur lagi ye dengan gambar seterusnye.


hehehe Sungguh YUMMM YUMMMM!!!


:D



19 July 2009

* If I were a boy,


And you were a girl,
Today,
While holding your hands and,
Looking at your eyes,
I'll let you know that,
I really like you and,
How I wish to be with you and,
How I wish to make you happy with me,
Forever.


17 July 2009

report ke laporan?

Alah tak kisah lah mane2 pun yang penting dah siap dah hehehe Yeay! Sudah siap segala report and buku log yang nak kena hantar lagi beberapa jam. Its not good OK. Keje last minute hehehe Lama tak posting sebab BUSY buat benda tu semua lah! Lagipun internet sangat tak best kat sini, so takyah la gatal2 nak post pape ye. Almaklumlah.

Okay, dah alang2 menaip ni, saye nak cite sket, saye harap ape yang akan dibaca oleh anda semua ni hanyalah suatu perasaan yang tak dapat dielakkan je. Camni, hari Rabu aritu class saye start pukul 9AM smpai lah 12PM. As usual akan lunch dulu kat faculty then baru balik bilik. So, lunch la dlu ngan Sheila. Saye perasan kat kerusi sebelah meja yang kami duduk tu ade sorang mamat Arab ni. Quite good looking la(kate Arab kan), muda lagik. Tapi rendah sket. Die tengah minum. Sambil2 tu die cakap2 kat phone. Saye ni kadang2 tengok die gak. Kate ensem kan hehehe Pastu saye sambung la makan and borak2 ngan Sheila. Saye perasan mamat Arab ni bangun and pegi kat Demo subject Audio, cakap2 ape ntah taktau lah. So, maybe die one of master's student. And of course la die student faculty sebab tu die leh berlegar2 dalam faculty.

Nak dijadikan cerita, lepas lunch tu kami ni pun jalanlah menuju ke bus stop, nak balik hostel masing2. Sheila naik bus dulu sebab hostel kami lain2. So, die kena naik bus lain. Yang bus utk ke hostel saye pulak lambat aje. Kena menunggu lama. Lebih kurang 15minit gak lah. Sambil duduk tunggu tu, perhatikanlah sekeliling. Tengok kereta yang lalu-lalang. Sekali! Nampak mamat Arab tadi tu naik kereta Gen2 warna GREY jalan slow gile depan bus stop yang saye duduk tu sambil tengok saye. Saye pun tengok la die kan. Dalam hati kate, "Apehal mamat Arab ni?" Pastu die jalan terus. Balik la kot. Skali saye nampak kereta Gen2 GREY tu jalan lagi depan bus stop tu. Aikk!! Mamat Arab tu lagi dok pusing2 dengan kereta die depan bus stop tu. Perkara tu sangat pelik dan saye rasa sangat tak sedap hati. 2 3 kali jugaklah benda tu die buat. Last2 die parking kat depan sket tepi faculty. Kebetulan bus utk ke hostel sampai, saye pun naiklah.

Saye masih tak sedap hati. Dalam bus tu saye tengok lah belakang. Skali die ikut bus yang saye naik tu! Saye dah mula takut. Apehal mamat Arab ni. Dalam hati asik cakap, "I hope I'm wrong! I hope I'm wrong!" sebab saye taknak la pikir yang die tu tengah ikut saye jadi STALKER. Gile perasan. Tapi! Saye checked at every bus stop, memang die ade belakang bus yang saye naik tu. Saye takut sangat. Terpikir nak turun tapi nanti jadi benda lain lagi susah. So, saye duduk je dalam bus kot2 nanti sampai guard nak masuk area hostel mamat Arab tu tak ikut dah. Sekali! Die ikut jugak! Rasa nak nangis pun ade. :(

Bila bus dah berhenti, kena la turun kan. Takkan nak dok dalam bus tu lagi. Masa nak turun tu saye nampak hostel mate saye, terus saye pegi kat die and describe cite pasal mamat Arab tu. Mamat Arab tu die parked keta die kat tepi hostel saye. Kawan saye kate mamat Arab tu tengok saye. Saye tak tengok die sebab saye takut. Pastu die U-turn and tengok saye lagi sampai lah saye masuk area hostel, pastu die blah. Saye takut sangat OK! SANGAT!

Balik tu terus saye cerita ngan kakak saye. Siap bagi plat number keta mamat tu. Saye tak penah alami benda camni. Penah la dlu ade gak Arab ni mintak number phone tapi takde lah saye bagi kan. Saye takut lah. Kali ni sangat menakutkan sebab jadi dalam UPM and sampai masuk hostel area.

Alhamdulillah semalam, Khamis takde die ikut lagi. Mata ni liar pandang sana sini takut kalau2 die ikut lagi. Saye pun tak balik sorang2 dah. Ikut je sape2 yang nak balik hostel. Janji berkawan. Selamat sket. Tak kira la engkau tu handsome tahap dewa pun kalau dah mengekor camni takut gak weh. Tapi jap lagi nak kena pegi faculty sebab nak hantar report. Alahh....Saye takutttt!!!


:S


12 July 2009

transformed.




11 July 2009

10 minggu aritu.


Almost a week I didn't post any story here??? Bukan ape, saye sangat busy dan kadang2 xde mood nak type2 kat cni. Oh ya! I already started my 5th semester for a week hahaha Sebab tu lah takde cerita baru. Btw, i'm at home now. Using my father's PC hahaha Sangat malas nak bawak laptop skali. Ok, whatever lah, orang taknak tau pun kan.

Actually dah seminggu jugak saye sudah habiskan INTERNSHIP. Memang nak cerita, tapi tak sempat. So, today saye cerita. It was a ... SO-SO 10 weeks hehehe Bukan ape, cuma saye belum ready utk bekerja kot. Feel masih nak belajar hehehe Ye ye aje! But, it was a GREAT experience! Kenal orang baru, belajar benda baru, belajar macam mane nak selamatkan diri kalau kena himpit dalam komuter hahaha kidding! Belajar macam mane nak berjimat cermat, belajar macam mane nak sesuaikan diri dengan environment keje jadi programmer??? Tak mungkin kot hahaha Last day at office sgt mengharukan sebab seronok bergambar dengan mereka-mereka si programmers, developers semua lah. Sila tengok gambar2 kat bawah jap lagi ye. Mereka adelah kawan2 baru kami! Gambar2 itu semua adalah hasil tangkapan Encik Z, bukan nama sebenar muahahaha

Pasni gambar hasil tangkapan saye ye. Main2 dah takde keje sebab dah last day kan. Sila la tengok betapa tak cantik nye office ni hahaha Tapi tak nampak sangat pun.


Itu adelah workspace kami ye. Kat tepi tu ade PC buruk yang dah rosak. Kami yang kemas tempat tu tau. Sungguh baik jadi part-time cleaner hahaha Oh ye, itu mee goreng ade kakak tu masak sedekah kat semua orang termasuklah kami. Sedap tapi masin sket hehehe Rezeki di hari terakhir.


Itu pula PC saye. LCD yang sangat besar. Puas tengok! Bile balik UPM, tengok LCD kecik hahaha

Bila dah tengahari dapat Nasi Tomato FREE! hahaha Sebenarnye company ni memang ade bagi sedekah 1kali tiap2 bulan pada hari Jumaat utk semua staff. Kebetulan kena plak dengan last day kami kan, dapat la 1 set masing2. Langkah kanan la kot.


Ini la rupa Nasi Tomato itu ye. Around 4PM cmtu kami dah nak chalow-chalow! Dah gi salam2 semua tibe2 Encik Z tanye, "Taknak amik gambar ke?" Oh! Kami memang suka gambar2 ni hahaha Alah, Encik Z saje nak tunjuk skills la tu hahaha


Boleh nampak kan keadaan office yang sangat serabut. Adoii...Camni la kalau nak jadi programmer ye kawan2. Selebihnya sila tengok kat Facebook saye ok. Encik H pun ade amik jugak tapi aritu masa pegi office, Encik H MC, so tak dapat nak collect gambar dari die. Takpe, next time ok Encik H hehehe 4.30PM camtu gi Main Office, ape lagi, amik elaun la hehehe Ok, jadi kaya jap time tu hahaha

Malam itu saye tidaklah boleh bersenang-lenang kerana harus berkemas baju dan barang utk pindah ke UPM huuu... Penat OK! Tak abis penat berasak kat Komuter, dah kena berasak ngan kain baju. Huh! Konon nak balik UPM Sabtu, nak cuci bilik and kemas barang aje, last2 takleh amik kunci lak. Maka, balik hari Ahad la jawabnye.

Dan Ahad saye mula berkemas, sangat penat kena panjat tingkat 3! Ergh! Memang boleh kurus nih. Parents saye balik tinggalkan saye kat UPM huuu... Pastu saye kemas2 smua. Lepas kemas terus tdoooooo! Penat OK. Roomate saye balik dari shopping mopping baru saye sedar.

Pagi Isnin, my 1st class was at 10AM, Digital Publishing. Best subject ni hahaha Pastu 2PM, subject Audio Visual Digitisation. Macam nak jadi Sound Engineer je kan hahaha Blaja je lah. Bleh tahan susah gak sebab banyak Physics. Sambung 3PM subject Computer Animation. Lecturer LENG CHAI gitu hahaha Itu adelah 3 subject WAJIB. Saye ade amik subject TAK wajib iaitu HOTEL AND RESORT MANAGEMENT, boleh??? hahaha Saje je nak keluar BIDANG, macam Advertising gak.

Dah selesai kuliah minggu pertama dah tadi. Oh ye, baru teringat, subject English 6 jam credit tu memang semata2 gossip aje! hehehe Best best!!! Pastu PTPTN dah kembali 'menyumbang' kepada semua mahasiswa-siswi. Terima kasih PTPTN! heee...

:D



02 July 2009

jula JULI bintang tiga.


Its 2nd of JULY today and it was a LOUSY day for me since yesterday. Not a good start for me. Ergh! Anda mahu tahu kenape? Kerana, rasa saye telah di'perdaya' oleh orang 'penting' di company tempat ber'practical. Sabar. Kedua, PTPTipu mengapakah tidak 'menyumbang' lagi? Sudah mahu mula semester baru ni. Financial statement saye dah jadi -VE tau. Sila cepat2 masukkan 'sumbangan' anda itu. Kasihanilah kami si mahasiswa-siswi. Terima kasih.


Baru je mintak jadi happy2 utk bulan ini tapi dah tak jadi happy dah. Ayyoo! Itulah, jangan terlalu SUKA nanti jadi DUKA. Dan satu lagi cerita TAK best, bilik baru saye di UPM sudah tukar ke tingkat 3. Ye, roomate saye kate ade chance nak SLIM kan badan hahaha Pandai ye! Dari tingkat 1 ke tingkat 2, terus ke tingkat 3. Patut makin SENIOR makin bawah la kan. Takpelah, saye okay aje. Tapi akan makin jarang turun ke bawah la nampaknye pasni, sebab saye MALAS hahaha

Lepas tu, tibe2 dengar GOSSIP kena tambah lagi 2 subjects English start sem baru nanti. Alahai...Dah final year dah, kena tambah lagi 6 jam credit hours ke??? Janganlah begitu kejam. Kesian kami yang dah well-planned subjects until last semester nanti. Dan semalam, check balik kat website, dah hilang pulak pasal gossip tu. Huh. Apekah??? Boleh ek main2 camni? Tak faham tak faham. Harap benda tu memang semata2 GOSSIP hehehe

What ever it is, malam ini sudah pasti akan jadi satu keseronokan kerana akan pegi menonton movie dengan kawan2 Sungai Buloh tercinta! weehee~ Dan yang paling penting, hari ini adalah hari KEDUA terakhir saye punya internship! Esok sudah pasti merupakan hari TERAKHIR! yeay!

:D



p/s: sudah tidak sabar untuk memulakan semester baru! rindukan kawan2 di UPM!