10 January 2009

been TAGGED by Farell's mummy & nobody's daddy YET

ngeee~ Sesiapa sila jangan marah ye. As refered to the above matter,(cewahhh macam buat formal letter lak) ini lah yang akan saye post untuk hari ini. 1st, TAG from Farell's MUMMY, Farah, 2nd, from WAN, my CLASSmate. Sila lawati blog INI untuk melihat KECOMELAN Baby Farell! Dan sila click INI untuk melihat.. sape WAN. Sila-sila! Thanks. =)



Pusingan Pertama.

Directions: Once you’ve been tagged, you have to write a blog/Facebook note with 16 random things, facts, habits or goals about you. At the end choose 16 people to be tagged, listing their names and why you chose them. Don’t forget to leave them a comment or tag them in your note to read this.

1. Kalau sape2 dah baca post saye sebelum yang ini, saye adalah seorang yang TAKOT NAIK MOTOR. Tolong jangan ajak saye naik motor kalau anda suke BAWAK LAJU. Terima kasih. Kenderaan lain boleh. =D

2. Ulangan lah ni rasanye, saye TAK suka tengok SERIES TV SHOW sebab malas nak ikot tiap2 minggu. Dan saye dah pun tertinggal banyak episodes cerita RONA RONI MAKARONI, RENJIS 2. Saye NAK SANGAT tengok 2 cerita diatas kerana saye suke Sharifah Amani dan saye suke fashion Elyana.

3. saye CINTA akan kerepek. Tak kira kerepek ape pun, saye suke. Maybe saye suke kunyah2 kot. Kalau macam Sheila & Wawe suke asam.

4. kalau saye lelaki saye suke perempuan yang : suara die serak2 basah, sexy gitu! hahaha perempuan yang tak cantik sgt tp comel contoh macam Rossa, perempuan yang mata BESAR macam Sari Yanti.

5. terang lagi bersuluh, saye suke BAKE! Sila datang rumah kalau nak makan pape.

6. saye SUKA make-up sebab saye suka JADI cantik walaupun saye takde lah cantik. So bile tau diri tu tak cantik, maka cantik2 kan lah diri hehehe

7. yang PASTI, saye suka POLKADOTS. Secara am nye, saye suke benda yang funky2, colorful, ceria2.

8. habit saye, time tido silang kaki macam time duduk tu. Bayangkanlah ye. Pastu goyang2kan kaki konon2 macam dodoi lah. Tutup muka ngan bantal. Bile dah tido bantal kat atas lantai hahaha

9. Goals ek??? 1st time dapat kepujian dekan semester pertama degree aritu. Alhamdulillah... Pastu tak dapat dah ... =(

10. Sekarang saye masih pakai LAPTOP & HANDPHONE yang saye pakai sejak tahun 2003. Masih elok lagi, so takyah la tukar.

11. Saye ade cita2 nak kurus kan badan tapi tak sampai target lagi laaaa.....

12. saye takkan makan masakan jiran saye sebab takleh nak telan lah. Masak ape ntah.

13. saye dah perasan yang saye masih suka 'dia'.

14. rambut saye dah panjang sekarang!!! yeay!!! nak buat macam Rozita Che' Wan hahahahahaha

15. Saye tak suka kucing sebab nanti die dekatkan badan die yang berbulu tu kat saye. GELI. Sebenarnye saye tak suka ade PET kecuali kat FACEBOOK tu hahahahaha

16. saye SINGLE huhu~


am taggin :-

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16. Wan (denda balik!)

Only one! hehehehe

__________________________________________________________________________

Pusingan Kedua.

1. Put your iTunes on shuffle or any music library list (eg. WMP; Winamp and etc)
2. For each question, press the next button to get your answer.
3. YOU MUST WRITE THAT SONG NAME DOWN NO MATTER HOW SILLY IT SOUNDS!
4. Tag your friends.


(harap maaf, saye suke2 tambah komen lepas lagu tu ye hehehe)

IF SOMEONE SAYS "IS THIS OKAY" YOU SAY?
Now And Forever - Richard Marx (haha OKAY will not be forever)

WHAT WOULD BEST DESCRIBE YOUR PERSONALITY?
Atas Nama Cinta - Rossa (ye, saye setia dengan CINTA)

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL?
You're Beautiful - James Blunt (cantik hatinye ehem.)

HOW DO YOU FEEL TODAY?
All My Life - Kci & JoJo (saye akan melalui hari2 setiap hari haha)

WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
Honey - Mariah Carey (bukan pembekal madu semestinye)

WHAT IS YOUR MOTTO?
Points Of Authority - Linkin Park (err...)

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU?
Jadikanlah Aku Pacarmu - SO7 (hahahaha saye yang pikir camtu kot)

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
Don't Matter - Akon (kadang2 saye tak kisah pun nak pikir)

WHAT IS 2+2?
Betterman - Robbie Williams (saye lemah Matematik hahahahaha)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
Karena Wanita (Ingin Dimengerti) - Ada Band (saye mengerti perasaan kawan2 perempuan saye)

WHAT DO YOU THINK OF THE PERSON YOU LIKE?
Kembalilah - Amy Mastura (hurmm... dia tak pernah 'datang' pun)

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Genie In A Bottle - Christina Aguilera (ala-ala lah tu)

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP?
Over And Over Again - Nelly feat. Tim McGraw (meaning saye nak terus menerus berusaha supaya jadi ape yang saye nak)

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE
Tentang Dia - Melly feat. Evan (always about him)

WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Girl - Destiny's Child (saye SAYANG playlist saye sebab jawapan yang diberi tak bercanggah dengan soalan yang ditanya hahahaha)

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING?
You Were Always In My Mind - Elvis Presley (tiada connection pun)

WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST?
Kosong - Dewa (hahahaha saye memang takde hobi yang tetap)

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
L.O.V.E - Natalie Cole (love love love)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
Karma - Coklat (mereka adalah kawan)

WHAT'S THE WORST THING THAT COULD HAPPEN?
The Reason Why - Rachael Yamagata (you and i know the reason why)

HOW WILL YOU DIE?
Langit Ketujuh - Sharifah Zarina (saye mahu ke syurga)

WHAT IS THE ONE THING YOU REGRET?
My Valentine - Martina McBride (saye tak pernah sambut Valentine hehe)

WHAT MAKES YOU LAUGH?
Girlfriend - N'Sync feat. Nelly (kawan2 perempuan saye mmg buat saye gelak hahaha)

WHAT MAKES YOU CRY?
Sunday Morning - Maroon 5 (kalau time skolah and keje dlu mmg tak suke hari ahad. skrg pun sama)

WILL YOU EVER GET MARRIED?
Tapi Bukan Aku - Kerispatih (ehhh salah ni! i will get married)

WHAT SCARES YOU THE MOST?
I'm Your Lady - Celine Dion (jadi WANITA untuk LELAKI)

DOES ANYONE LIKE YOU?
Love Like This - Natasha Beddingfield feat. Sean Kingston (i hope so lah)

IF YOU COULD GO BACK IN TIME, WHAT WOULD YOU CHANGE?
Powerless - Nelly Furtado (saye mahukan super power!)

WHAT HURTS RIGHT NOW?
Uninvited - Alanis Morissete (saye sedih sebab tak dijemput ke majlis perkahwinan bla bla bla..)

WHAT WILL YOU POST THIS AS?
Kerinduan - Sheila Majid (harap maap, saye tak post ini as tajuk itu)


Yang ni saye nak TAGGED : Eyka, Syue, Echa, Ika, Seha, Farah Mummy, Raj, Eza, Diana, Chacha, Sheila, Afiq.

=D

p/s : Happy Birthday to Diana!

8 appreciated comments.:

cik eza said...

suke tgk aida makeup! very d natural~ huhu... aida,eza tuh cik eza yg nih ke? kompius jap..huhu..

aida said...

aah anda lah
hehehe
patut letak ezaini kan kan kan
;)

sEhA OweN said...

akan ku berusehe manjawab tag mu ini....hehehe
lambat sket baru bley jwb kot...
skang ni kesihatan xbape nk bagos...ceh...ayat sengal da kua...huhu

aidadidu said...

ko tak sihat sebab sengal la kan
ehehehehe
;P

AKU said...

wat TAG aku plak...
round ke3 plak...
tahniah!!

raj said...

uihhh .. ada pusingan2 jugak eh tag ni .. huuhuhuhuuh

raj said...

eh ? aku kena tag laaa .. hahaha ... baru prasan lak .. kecik sgt font tu (alasann) nanti kat ofis kang aku buat :D

aidadidu said...

baiklah bangla
:)

rajjjj.... jgn lupeee yeeeee
;P